Tarinat

Palaamme pukeutumishuoneeseen ja Valtiatar laskee piiskat näkyville tuolin päälle. Valikoimassa on pieni ratsuraipan näköinen piiska, Hieman pölyhuiskua muistuttava monipäinen pikkupiiska, sekä iso todella pelottavan näköinen keppi. Valtiatar pyytää minua ojentamaan hänelle monipäisen piiskan ja käymään kontilleen lattialle.

"Huolimattomuudesta en pidä, täytyy aina keskittyä siihen mitä tekee" Hän toteaa samalla kun kyyristyn kontilleni lattialle.

"Montako niitä roiskeita oli " Hän kysyy. Minulla ei ole aavistustakaan, mutta laskelmoiva mieleni miettii, että viisi voi olla liian vähäinen määrä, eikä kuulostaisi uskottavalta, joten tarjoan seitsemää, vaikka hyvin tiedän, että roiskeita oli huomattavasti enemmän. Valtiatar on kuitenkin ollut tarkkana ja toteaa, että niitä oli yksitoista. Hän vetää pikkuhousujani hieman alemmaksi ja siirtää hameenhelmaa syrjään. Sitten takamustani alkaa kuumottamaan Valtiattaren tosin vielä tällä kertaa läpsiessä sitä melko lempeällä kädellä.

Opetuksen saatuani palaan takaisin siivouspuuhiin tällä kertaa Valtiattaren valvovan silmän alla. Nyt haluan kunnostautua ja näyttää, että osaan tehdä asiat oikein ja huolellisesti ja hankaan hoitotuolia uudella innolla. Tekniikassani on kuitenkin parantamisen varaa ja seuraavien minuuttien aikana Valtiattaren kärsivällisen ohjeistuksen myötä minulle selviää, että pyyhittäessä on muistettava välillä kääntää rättiä ja huuhdella se pesuvedessä. Nämä asiat mielessä työ alkaa luistaa ja saan vihdoin tuolin ja ympäröivän lattian pyyhittyä puhtaaksi.

Siivoukseni aikana Valtiattaren työhuoneeseen on päässyt jostain lennähtämään kärpänen. Valtiatar toteaa inhoavansa näitä kesäisiä vieraita, koska ne kakkivat joka paikkaan ja lähdemmekin etsimään yläkerrasta kärpäslätkää, joka lopulta löytyykin baaritiskin päältä. Otan sen mukaani ja palaamme alakerran pukeutumishuoneeseen, jossa kutsumaton vieras vielä lentelee. Alan metsästää kärpästä, joka innostuu tosissaan tekemään työni vaikeaksi lentelemällä edes takaisin huonetta. Asiaa ei auta huono osumistarkkuuteni, josta saan Valtiattarelta huvittuneen kommentin. Lopulta osun todennäköisesti nyt jo väsähtäneeseen kärpäseen ja Valtiattaren käskystä käyn heittämässä sen ulos pihalle.

"Heititkö sen nurmikolle" hän kysyy palattuani. Paniikissa vastaan "Kyllä, Rouva" vaikka paiskasin sen vain betoniportaille, kun en pidemmälle ovensuusta uskaltautunut. Tällä kertaa en kuitenkaan jää valheestani kiinni, sillä Valtiatar siirtyy seuraavaan kysymykseen ja kysyy olenko luottavainen siitä, että lattia ja tuoli ovat nyt puhdas. Ylpeänä vastaan uskovani, että lattia on puhdas ja samassa Hän kumartuu tarkistamaan onko näin. Hänen yksi pyyhkäisy huoneen nurkkaan, ja ikävä kyllä pölyä löytyy, eikä niin vähääkään. Valtiatar huokaisee hieman pettyneenä ja toteaa "Juulia ota pesuvesi mukaasi ja seuraa" Lähden seuraamaan Häntä ja huomaan, että pettynyt huokaisu tuntuu pahalta. Huolimattomuudellani olen onnistunut pettämään Hänen luottamuksensa. Seuraan Valtiatarta suihkuhuoneen ohi ulos terassille ja Hän komentaa minut siihen kontilleni odottamaan.

Olen nyt miettimässä viileällä terassilla ulko-oven takana joka on lukittu ja mietin itsekseni mitä tuleman pitää. Ehdin jo tulla hieman levottomaksi kunnes kuulen hänen astuvan ovesta takaani ulos terassille. Ulkoilua varten Hän on laittanut päälleen upean lyhyen turkin ja kädessään Hänellä on metalliketjun pätkä sekä munalukko. Käskystä nousen ylös otan pesuvesiastian mukaani ja lähden kävelemään Hänen perässään kohti pihan reunalla olevaa metallista telinettä. Päästyämme telineen luo Hän komentaa minut laskemaan pesuvesiastian maahan ja minut telineen keskelle seisomaan "Ole onnellinen, ettei tässä kohtaa ole nokkosia, niitäkin kyllä täältä löytyy" Hän toteaa ja alkaa kiinnittämään käsiäni metalliketjulla telineen yläkoukkuun. "Kädet voivat hetken päästä hieman puutua, joten kannatta yrittää hieman liikutella niitä" Hän toteaa samalla kun lukko napsahtaa kiinni.

Seuraavaksi Valtiatar nostaa hameeni ylös ja kääntää helmat kaula aukon alle, niin että ne pysyvät ylhäällä. Punaiset pikkuhousuni ja vakoinen toppi ovat täysin näkyvillä. Sitten Hän tarttuu pesuvesiastiaan ja roiskaisee sen rintojeni päälle. Toinen roiskaisu takaapäin ja loput pesuvedet kaikkineen kaatuvat pikkuhousujeni sisään. "Olepa nyt siinä ja mieti hieman asioita" Hän toteaa ja lähtee kävelemään takaisin sisään. Jään yksin pihamaalle, ja nyt vasta alan havainnoimaan tarkemmin ympäristöäni. Ketään ei onneksi ole näkösällä, tosin vastapäinen talo hieman arveluttaa. Alan kuvittelemaan jonkun katselevan minua sen ikkunoista, kun olen tässä hame korvissa ja ajatus saa alapäässäni pientä jöpötystä aikaan. Tilannetta alkaa pahentamaan hento tuulenvire, jonka tunnen paljailla vasta ajelluilla säärilläni, sekä märkien alusvaatteiden läpi rinnoillani ja jalkovälissäni. Jostain syystä minun alkaa tehdä hillittömästi mieli pissata alleni, mutten uskalla sitä tehdä, sillä Valtiattaren lainaamiin pikkuhousuihin on todennäköisesti tullut jo pari tahraa muutenkin.

Jokusen hetken päästä olen jo hieman rauhoittunut ja alan pikku hiljaa pelätä Valtiattaren todella suuttunen minulle ja jättävän minut pihalle koko loppuillaksi. Vihdoin kun näen hänen saapuvan sisältä kohti telinettä helpottunut olo täyttää mieleni. Saan toivottavasti vielä mahdollisuuden korjata virheeni. Hän irrottaa minut telineestä ja kehottaa seuraamaan. Palaamme takaisin terassille, jossa emäntäni toteaa pihamaan olleen kovin kurainen ja jalkojeni olevan myös. Kehotuksesta siirryn reippaasti sisällä suihkuhuoneeseen, jossa jalat saadaan pestyä puhtaaksi.

Rangaistukseni toteuttaminen pihamaalla on ikävä kyllä likaannuttanut myös Valtiattaren kauniit kengät. Koska se johtuu täysin käytöksestäni olen kiitollinen, että saan mahdollisuuden hyvittää asian puhdistamalla ne. Hän asettuu ikkunalaudalle istumaan ja ojentaa jalkansa minua kohti. Otan rätin, kastelen sen ja puristan kuivemmaksi ja alan puhdistamaan Hänen kenkiään. Liikkeeni ovat hieman kömpelöitä, sillä käteni ovat edelleen kahlehdittuna metalliketjulla. Voi miten kauniilta Valtiattaren sääret näyttävätkään ja miten siroilta jalat kengissä. Ajatukseni ovat hieman herkkinä pihamaalla kokemistani tuntemuksista ja mieleni tekisi suudella noita miltei täydellisiä jalkoja, mutten uskalla tätä tehdä vaan siirrän kaiken tarmoni kenkien puhdistamiseen ja tällä kertaa koitan olla todellakin huolellinen siinä mitä teen.

"Ovatko ne todellakin nyt puhtaat" Valtiatar kysyy kun saan urakkani valmiiksi. "Kyllä, Rouva puhtaat ovat" vastaan luottavaisena. "Sitten täytyy se tarkistaa, nosta mekon etumus ylös" Hän sanoo ja tehdessäni työtä käskettyä Hän pyyhkäise kummatikin kengänpohjansa valkoiseen toppiini ja tarkastelee tulosta hetken mietteliäänä. Mietin jo pitäisikö minun laskea mekon etumus alas kun Hän salaman nopealla liikkeellä nappaa kiinni nänneistäni ja nipistää. "Tämä menee nyt läpi armosta, ARMOSTA, ymmärrätkö Juulia" Valtiatar toteaa ja painottaa jokaista sanaa nipistämällä nännejäni. Voi että se tekee kipeää, mutta samalla ensimmäisen puristuksen jälkeen yllätyn, että se alkaa tuntumaan myös niin hyvältä. Jokaisella nipistyksellä rinnoissani tuntuu kivun lisäksi mukavaa kihelmöintiä ja jalkoväliini alkaakin hiipimään tuttu jöpötys.

Yhtä nopeasti kun Hän tarttui kiinni nänneistäni Valtiatar päästää irti ja viittaa minua laskemaan mekon etumuksen alas. Nousen ylös Hänen perässään ja kävelemme kohti suihkuhuoneen ovea. "Jätä pikkuhousut pyykkikoriin" Valtiatar sanoo ja käyn riisumassa märät ja hieman tahriintuneet nallepikkarit pyykkikoriin ja seuraan Valtiatarta yläkertaan. Kuljemme baarin ohi yläkerran perälle, jossa ison huoneen lattialla on pari patjaa ja joitakin liinavaatteita pöydän päällä. "Täällä oli viime yönä ranskalainen pariskunta" Valtiatar toteaa ja hänen ohjeistuksellaan korjaan liinavaatteet ja patjat niille tarkoitettuun melko täyteen komeroon. Tämän jälkeen Hän komentaa minut huoneen keskellä olevan suuren telineen eteen seisomaan.

Kehotuksesta kumarrun vyötäröstä eteenpäin ja laitan kädet telineen päälle. Tottunein liikkein Valtiatar vetää jalkani haralleen ja sitoo ne kiinni telineeseen. Eikä minulla tällä hetkellä ole mekon alla edes pikkuhousuja. Valtiatar alkaa kertaamaan päivän oppeja ja saadakseen täyden huomioni Hän nostaa mekkoani ylöspäin ja alkaa tehostamaan sanottavaansa terävillä kämmenen läpsäyksillä paljaalle takamukselleni. Ranteessa tuntuu olevan melko paljon voimaa ja muutaman läpsäyksen jälkeen takamustani alkaa todellakin pistelemään. Läpsimisen lomassa Valtiatar toteaa "Olet kyllä aika porno näky siinä, pitäisiköhän kutsua alakerrassa olevat rakennusmiehet tänne katsomaan. " mutta helpotuksekseni rakennusmiehiä ei kutsuta vaan Hän tyytyy jatkamaan "noille persekarvoille vain pitäisi tehdä jotain"

Saatuaan täyden huomioni Valtiatar alkaa antamaan listan kotitehtäviä… Ja se viides kotitehtävä, no se haihtui mielestäni täysin, sillä ajatukseni olivat pyörineet vain rakennusmiehissä siitä lähtien kun Valtiatar heistä mainitsi. Taisipa mekon etumukseen muutama pieni tahrakin tulla, ne pikkuhousut kun oli aikaisemmin jo riisuttu pois.

Lopuksi Valtiatar lähettää minut suihkuun ja riisumaan lainavaatteet pois. Hän kehottaa vielä tutkimaan kenkien puhdistuksen työjälkeäni topin etumuksesta. Kävelen takaisin autolle todella virkistäytyneenä. Olinhan saanut olla pari tuntia uppoutuneena omaan fantasiamaailmaani ja kuvitella olevani aivan joku toinen. Tai tarkemmin ajatellen ehkäpä olin saanut olla pari tuntia kerrankin olla täysin oma itseni. Paluumatkalla ajan vielä kodinkonekaupan kautta ja ostan Philipsin ladyshaverin ja kotiin päästyäni ajelen loputkin karvat jaloista pois. Valtiatar on ollut aivan oikeassa, ajellut sääret ovat todella paljon paremmat kuin karvaiset kintut. Nyt täytyisi saada niihin vielä ennen syksyn tuloa vähän väriä auringosta, etteivät olisi niin huomiota herättävän kalpeat. Ehkäpä otan hamepäällä niihin aurinkoa viikonloppuna suojaisella parvekkeella.