Tarinat

Vaimolta oli jäänyt kaulakoru kartanolle ollessaan siellä kuukautta aiemmin tantrahieronnassa. Jonkunhan sitä oli lähdettävä hakemaan. En tietenkään päästäisi itseäni niin helpolla, vaan parin tunnin sessio olisi taas edessä. Menomatkalla ihmettelin rauhallista olemustani. Johan tässä kolmannen kerran kohdataan joten mitä tässä enää hermoilemaan. Perillä oven minulle avaa pitsisiin alusvaatteisiin pukeutunut valtiatar. Jätän päällysvaatteet eteiseen ja käskystä kaikki muut vaatteet seuraavan huoneen sohvalle tutun näköisen korun viereen. Tehtävä suoritettu, vain hupiosuus jäljellä.

Sohvalla vaihdetaan kuulumiset. Sitten tulee käsky nousta ylös ja kävellä perässä. Ja minähän kävelen. Menemme rappuset alas ja päädymme huoneeseen jonka jokainen seinä kattoa myöten on vuorattu koko peileillä. Saan käskyn panna lakanan lattialla olevien patjojen päälle ja käydä vatsalleni makaamaan. Ira aloitti sitomisen heti. Kädet kropan sivuille ja rintakehän kohdalta tiukasti naruilla pakettiin. Samoilla naruilla lukittiin ranteet toisiinsa kiinni ja kädet oli valmiit. Tutun näköinen hiippari tuijotti peileistä takaisin kun katsoin sitten eteen tai sivuille. Katselin kuitenkin mieluummin puolialastonta valtiatarta, hänen sitoessaan jalkojani koukkuasentoon toisistaan erilleen. 

Paketti valmis. Avuton fiilis tuli nopeasti kun liikkumiskyky vietiin pois. Kaksi ensimmäistä lyömäsoitinta löytyi saman huoneen nurkkahyllystä. Ensin oli rottinkikepin vuoro. Iskut alkoivat kevyinä ja tunnistelevina. Ensin sarjat tuli kämmenille. Kun näpit olivat saaneet omansa panin kädet nyrkkiin ja pakarat paljastuivat saaden pian omat sarjansa. Ira komensi minut laskemaan iskut ääneen ja pysyin helposti laskuissa mukana. Seuraavaksi oli kumisen lätkän vuoro. Kokonsa puolesta se muistutti jääkiekkomailan lapaa. Tunnelman luomiseksi Ira pamautti muutaman iskun patjalle pääni viereen ja saikin minut säpsähtämään joka iskulla. Oli kuitenkin arvattavissa mihin seuraavat sarjat lyödään. Pysyin vielä laskuissa mukana, mutta perse vaihtoi varmasti väriä tämän jälkeen.

Kiemurtelin patjalla kuitenkin jo sen verran, että Ira päätti kääntää minut selinmakuulle. Kädet sidottiin nyt eteeni kyynärpäistä ja ranteista toisiinsa kiinni. Jalat saivat jäädä vielä koukkuun. Hyvin kauas toisistaan. Seuraavaksi kun vilkaisen Iraan päin hän kääriikin jo kortsua pienen dildon ympärille, kumartuu alas ja työntää sen kevyesti hanuriini perille asti.

- Pysy hetki siinä paikallasi! - Ja hän poistui huoneesta.

- ??? Mihinkäs tästä lähtisin.

Sain hetken hengähdystauon. Askeleet veivät melko kauas. Palatessaan jotakin jätettiin selvästi huoneen viereen käytävälle. Ira tulee takaisin huoneeseen ja kumartuu jalkojeni juureen. Alkoi operaatio kyrvän herätys. Oapäinen mulkku turhauttaa jonkin verran. Iraa ei voi ainakaan yrityksen puutteesta syyttää. Vuoroin vetelee dildoa edes takas, pamauttaa avokämmenellä koko genitaalialueen läpi ja jostakin ilmestyi ratsupiiskakin iskuja tehostamaan. Ei se vaan saatana ota eteen. Höh.

Makaan edelleen selin jalat koukussa ja saan käskyn suoristaa käsipakettini eteen. Ira tulee lähemmäs ja polvistuu kasvojeni päälle, ottaa käsipaketistani samalla tukea kun iskee piiskallaan vuoroin reisille ja kyrvälle.

- Haista vittu! 

Se tuntuu olevan pelin henki, kun römpsä on levällään viisi senttiä nenäni yläpuolella. Päätän olla vielä viisastelematta. Vaan eipä tuo tuoksukaan minua tunnu piristävän, ja oma kyvyttömyys alkaa jo kunnolla tympimään. Yllättäen Ira laskeutuu hieman ja nenäni painautuu stringejä vasten. Kohtalaisen härski meininki. Vaikka hengitys kulkee vielä suun kautta en näe mitään Iran perseen alta ja säpsähdän piiskan jokaisesta iskusta. Heti kun näin minkä laatikon se nyt toi mukanaan tuli omaa mukavuusaluetta ikävä. Esille kaivettiin käsikonsoli, sähköjohtoa jos jonkinlaista sekä ohut metallinen piikki, jota vihasin jo ensi silmäyksellä. Kyrpä oli päässyt siis ruhtinaalliseen puolivelttoon tilaan ja pian sain kauhusta täristen seurata miten piikki upposi lihaani koko pituudeltaan. Ira sääti virransyötön kevyesti polttavaksi. Ilman sitäkin oli rentoutuminen mahdotonta. 

Vaan pian oli tämäkin kokeiltu ja Ira nousi ylös alkaen potkimaan alapäätäni jalan sisäsyrjällä. Voimakkuus oli sitä luokkaa, että mustelmia oli odotettavissa. 

- No miltä ne Iran jalat tuntuu?

-Pieniltä.

Vastasin nopeasti ja nopeasti reagoi myös valtiatar. Faktahan oli se, että pikku säikyttelystä huolimatta olin päässyt tähän asti mielestäni aika helpolla. Aikaakin oli kulunut jo hyvän verran ja arvelin session lähestyvän jo loppuaan. Nyt tuohon naiseen vähän lisää kierroksia niin hyvin tämä vielä päättyy. Ira otti järeämmän lyömäsoittimen ja pamautti heti reisilleni pari voimakasta iskua, samalla tuhahdellen kun jaloista piti valittaa. Kaksihaarainen ruoska toi heti uutta väriä iholle ja vaikerointi, kiemurtelu ja huutaminen alkoi osaltani iskujen yhä jatkuessa. Laskuissa pysyminen ei ollut enää helpoimmasta päästä. 

Vasta nyt bongasin huoneen seinällä olevan kellon ja ymmärsin aikaa olevan aivan liian vähän. Kun Irakin alkoi taas kutitella ruoskalla kyrpääni päätin puuttua peliin. Minähän en täältä pettyneenä lähde! Olenhan minä tuon takia kyllä itsesyyttelyäkin harrastanut, mutta eiköhän se ole kiinnostukseni vanhempiin naisiin mikä tässä hintaansa maksaa. Oi hitto se tuli ääneen...

- Siis MITÄ? Sanoppa uudestaan!

Parin rohkaisevan iskun jälkeen toistan asiani ja Ira piipataa käytävällä. Hyi nyt helvetti minkä kepakon toi mukanaan. Paljon järeämpi paikan päällä kuin ihailemissani galleria- ja somekuvissa. Sjambok antoi parhaat vastaukset kun kuvahaulla tuota myöhemmin etsin. Aika kuitenkin käy vähiin ja olin päättänyt hylätä itsesuojeluvaistoni kokonaan.

- Kysyinhän minä vaimolta haluaako tulla näkemään miten Iralta loppuu sekä aika, että keinot kesken...

Lause jäi kesken, kun tuli käsky kääntyä kyljelleen. Iskuja alkoi ropisemaan ja ajan kulku pysähtyi. Huuto ja rimpuilu oli melkoista, kun vasen pakara ja reisi otti osumaa. Oltiin vielä jonkin matkan päässä turvasanan käyttämisestä, mutta sinneppäin hyvää vauhtia menossa. Pian jouduinkin tunnustamaan, että onhan niissä vanhemmissa naisissa hyvätkin puolensa ja kyllä valtiattarella vielä keinoja riittää. Taas olisi pitänyt laskea iskut ääneen, mutta rimpuilu ja muu huutaminen teki laskemisen mahdottomaksi.

NoNIIN! Nyt on hauskaa! Nyt se on äkänen! Pienen provosoinnin jälkeen valtiattaresta löytyi ihan uusi puoli. Tuli vielä kerran käsky vaihtaa kylkeä ja ehdin vielä vittuilla miten tunti hierojallakin tuntui pidemmältä ajalta. Sitten katosi puhekyky tuskanhuutojen alle.

Yritin kohdentaa katsettani seinäpeilissä itseeni. Kroppa oli kalpea olkapäistä varpaisiin ja nytkähteli iskujen tahdissa.. Nuppi hehkui punaisena ja hiki virtasi. Iskut kävivät nopeasti sietämättömiksi. Viivyttelin vielä hetken kunnes päästin sanan joka lopetti kaiken.

Voiko olla ärsyttävämpää tapaa lopettaa sessio kun hupi käytännössä vasta alkoi. Vaan ei ole ensimmäinen kerta kun ajantajuni täällä hämärtyy. Lupaus itselle: ensikerralla aloitat viisastelun heti alussa! 

Epätodellinen ja sekava olo kun tulee käsky nousta ylös. Sessiota on vielä hetki jäljellä kun kävelen edellä läheiseen huoneeseen kädet edelleen toisiinsa sidottuna. Avaan liukuoven ja astun sisään huoneeseen. 

Olen minä pornoklippejä sen vertan nähnyt että kyllä nyt sybianin tunnistan kun sellaisen näen. Saan käteni hetkeksi vapaiksi. Ira laittaa sormen kokoisen tapin laitteen päälle ja istuttaa minut tapin päälle. Pian olen polvistuneena, kädet eteenpäin työnnettynä ja taas tiukasti sidottuna sekä tappi taas perseessä ja valtiatar panee koneen pörisemään. 

Pidän silmät kiinni koko kyydin ajan ja onnistun rentoutumaan sen verran että kusipäämulkku oikeasti heräsi! Huomaan pienen käden runkkaavan minua vuoroin oikealta, vuoroin vasemmalta. Kohta kone pörisee korkeammalla teholla ja nyt on molemmat kädet mun mulkussa kiinni. Kun huomaan ensimmäiset merkit siitä että kohta lentää, niin kone tietenkin sammutetaan ja ymmärrän tarjoilun päättyneen. 

Hohhoijjaa.

Mietin monikohan mies on jo polttanut kääminsä tämän naisen kanssa. Oma maailmani ei tähän kuitenkaan romahda, mutta oli kyllä sen verran julma lopetus sessiolle, että tämä ei jää tähän. Suihkun kautta,vaatteet päälle, halaus ovella ja autoon. Muutaman mutkan jälkeen hainkin jo vaimoa töistä.

- No oliko hauskaa? 

- Kyllähän se ajantaju taas katosi juu... mennääs kotia pelaamaan ristinollaa.

- Mitäh?

- Joojoo! Mul on ruudukko perseessä.