Tarinat

Kiitos valtiatar, sanon värisevin äänin, kun suutelen hänen saappaitaan. "Ylös sieltä!", käskee Valtiatar. Samassa hän jo määrääkin minut riisuuntumaan. Riisun paitani ja lasken housuni, paljastaen samalla, että olen pukeutunut rintaliiveihin, vaaleanpunaisiin pikkuhousuihin ja sukkiksiin. "Sinä oletkin ottanut varaslähdön", valtiattareni toteaa. "Käännyhän, jotta valtiatar näkee sinut kunnolla". Teen työtä käskettyä ja saankin heti kehuja, "Hyvä tyttö", sanoo valtiatar mielissään.

"Sinusta todella huokuu, että haluat pukeutua kuin tyttö", valtiatar jatkaa. "Sano, että haluat pukeutua kuin sissy narttu!", Ira käskee, ja niin minä tottelen. "Tyylisi kaipaa kuitenkin hienosäätöä, tyttösein", ja oikeassahan valtiatar on. "Hyvä tyttö! Ja nyt, nuolehan saappaitani, niin teen sinusta itselleni kunnollisen sissy lutkan".

Nuoltuani hetken valtiattaren saappaita, hän kysyy nimeäni. Vastaan hiljaa, että nimeni on Jesse. Ira naurahtaa, todeten ettei pienellä sissy nartulla voi olla pojan nimeä. Hän kysyy minulta uudelleen ja sanon nimekseni Jenna. "No niin, se kuulostaa hyvälle!", valtiatar kehuu. " Sinusta tulee pysyvästi Jenna tyttö, joka rakastaa sperman makua suussaan enemmän kuin mitään muuta.", valtiatar kuvailee koulutustani. 

Ajatus itsestäni polvillani maassa, suu täynnä siemennestettä saa minut kavahtamaan, joten sanon valtiattarelleni: "vain turvaseksillä." "Tietenkin turvallisesti”, valtiatar toteaa päättäväisenä. Ymmärrätköhän sinä, että tästä päivästä eteenpäin olet minun sissy-tyttöni ja omaisuuttani?", valtiatar puhuu meikatessaan minua. "Minun tyttöjeni on oltava kauniita ja toteltava aina käskyjäni. Parhaat sissy-tyttöni palkitaan hyvin.”

Kun meikkini on valmis, valtiatar katsoo minua hetken ja toteaa: "Oletpa sinä kaunis, tyttöseni. Voin vain kuvitella kuinka tyytyväisiä poikia studiolta lähteekään sinun jäljiltäsi". Yhtäkkiä valtiattaren puhelin soi.
Soittaja on pitkäaikainen asiakas, joka puhelusta päätellen kuukausittain Iran luona.  Minulla olisi tänään eräs tyttö tarjolla”, Valtiatar juttelee puhelimeen. "Hänen nimensä on Jenna". Valtiatar kertoo Jennan, eli minun, olevan söpö ja tuore tyttö, joka tosin tarvitsee vähän opetusta ja kunnon sisäänajoa...

Puhelun päätyttyä, yritän vielä vastustella ja sanon valtiattarelle, etten uskalla, en ole aiemmin …  "Voi tyttö kulta, sinulla ei ole mitään sananvaltaa tähän asiaan", Ira sanoo ivallisesti. Heti perään valtiatar komentaa minut lattialle pylly pystyssä. Saan ansaitsemani raipparangaistuksen, koska hangoittelin omistajaani vastaan.

Vain tunti ja mies on paikalla. Valtiatar kertoo, että minut täytyy lypsää ennen asiakkaan saapumista, jotta voin paremmin keskittyä hänen enkä itseni tyydyttämiseen. Valtiatar laittaa suurehkon anustapin poikapilluuni ja käskee leikkiä "klitoriksellani". Hän myös muistuttaa, että minun tulee pyytää lupa laukeamiseen ennen kuin levitän nesteeni sormilleni.

Muutama minuutti kuluu ja joudun pyytämään lupaa "sotkemiseen". Ira käskee ensin laukeamaan kämmenelleni. Sitten saankin nuolla sen kaiken pois. "Hyvä tyttö!", valtiatar huikkaa, kun nielaisen viimeisetkin pisarat. Sitten onkin aika asentaa siveysvyö, ettei tuhma tyttö mene omin luvin leikkimään enää alapäällään.
Seuraavaksi valtiatar pukee minut asiakastani varten. Hopeinen minihame, vaaleanpunainen silkki paita, vähän koruja ja tietenkin korkeakorkoiset avokkaat, tunnen olevani taivaassa. Kaiken kruunaa kaulapanta johon kiinnitetään hopean värinen nahkaremmi.

Uusi elämäni on alkamassa...