Ajanvaraus
Jokainen asiakassuhde on minulle ainutlaatuinen. Haluan kartoittaa toiveesi ja toivon, että lähestyt minua ensin mailitse. Mailaaminen ei sido sinua vielä mihinkään.
Voit soittaa ajanvarauksen MA-PE, klo 10-20 välisenä aikana. Ainoastaan näkyvistä numeroista soitetut puhelut tulevat perille. Ole puhelimessa asiallinen ja soita vain selvänä.

Ennen sessiota

Varaaminen
Aika kannattaa varata vasta sitten kun olet varma tulostasi, ajoissa mieluumin 4 päivää ennen. Toki voit tiedustella myös mahdollisia peruutusaikoja.
Aikataulut
Voimme tavata ma-pe 10-20. Tapaaminen onnistuu myös muutamana lauantai päivänä vuoden aikana.
Peruutukset
Ilmoitathan mahdollisen peruutuksesi soittamalla tai tekstiviestillä (ei mailitse). Luonnollisesti turhasta varauksesta päädyt mustalle listalle ja tämän jälkeen sessio, ei ole enää mahdollinen.
Tapaaminen
Olen valmis tapaamiseemme kun soitat ovikelloa juuri siihen aikaan kun olemme sopineet sessiosta. Työn luonteen vuoksi, en sessioi valmistautumatta enkä liukuhihnalla.
Jännitys
Usein asiakkaat kertovat, että jännittää ja jopa pelottaa - tämä tunne on monille yhteinen. Selviät kyllä, Ihmisiähän tässä ollaan. ;) Tavatessamme ymmärrät session virityksestä enemmän. Session jälkeen keskustelen halutessasi tapahtumien kulusta ja voit olla myös myöhemmin yhteydessä jälkitunnelmista.
Kuinka usein?
Käyntisi tiheyden voit päättää itse. Olet tauonkin jälkeen aina tervetullut ja mikäli haluat vain kerran elämässäsi kokea session, otan sinut mielelläni vastaan. Olen aina varautunut tuloosi ja voit viipyä kiireettömästi.
Maksaminen
Palveluhinnaston löydät kohdasta hinnat. Varaudu käteismaksuun ennen session aloitusta.
Saapuminen
Kartano sijaitsee rauhallisella sijainnilla Kirkkonummi - Espoo rajan tuntumassa. Saapuminen on helppoa myös ulkopaikkakuntalaisena, sillä karttani opastaa perille. Omalla pihalla ei ole parkkiongelmia ja isompikin autosi mahtuu pihaan. Voit saapua myös taksilla tai juna-bussi yhdistelmällä, ja bussipysäkiltä on lyhyt ja helppo kävelyreitti studiolle.
Ohjeet
Jotta löydät eksymättä perille ja saavut varmasti oikeaan paikkaan, tulosta saapumisohje jonka lähetän mailitse.